Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 17 Prill 2019, Pjesa 1
17/04/2019 13:33

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Stela prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.