Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 15 Prill 2019, Pjesa 1
15/04/2019 15:24

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Stela prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.