Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 14 Mars 2019, Pjesa 1
14/03/2019 13:17

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Flori prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.