Loja telefonike – Në Shtëpinë tonë, 11 Tetor 2018, Pjesa 1
11/10/2018 20:13

Stela dhe Flori në studio hapin emisionin dhe prezantojnë lojën telefonike. Stela dhe Flori zhvillojnë lojën telefonike për të zbuluar recetën e ditës.