Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 11 Korrik 2019, Pjesa 1
11/07/2019 13:49

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Flori prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.