Loja telefonike – Në Shtëpinë tonë, 10 Tetor 2018, Pjesa 1
10/10/2018 19:15

Stela dhe Flori në studio hapin emisionin dhe prezantojnë lojën telefonike. Stela dhe Flori zhvillojnë lojën telefonike për të zbuluar recetën e ditës.