Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 10 Korrik 2019, Pjesa 1
10/07/2019 14:22

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Stela prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.