Liqeni u bë kullotë; KLSH padit punonjësit e hipotekës në Elbasan
31/05/2018 14:47

Ndryshimi i zërit kadastral nga liqen dhe kullotë në troje, i ka kushtuar shtrenjtë disa punonjësve të hipotekës në Elbasan te cilët janë kallëzuar penalisht nga Kontrolli i Lartë i Shtetit.