Librat e rrallë për Skënderbeun; Britanikja 91 vjeçare, në 30 vite bleu botimet për heroin
08/05/2018 21:12

Ajo ka koleksionin më të pasur në botë dhe më të plotë mbi figurën e heroit Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Patricia Nugee (Patrisia Nuzh), britanikja 91 vjeçare, ka ende shumë energji për ta çuar këtë koleksion nga një shtet në tjetrin me qëllimin që e gjithë bota të njihet me historinë e tij.