Lekun e forcoi narko-euro?! BSH nis të blejë sërish euro në treg
25/06/2018 15:20

Banka e Shqipërisë ndërhyri sërish këtë të hënë në treg duke blerë euro për të mos lejuar dobësimin e monedhës europiane ndaj lekut. Shuma e blerë është konfidenciale, por ndërhyrja e radhës nga Banka e Shqipërisë përkon një ditë pasi në portin e Durrësit u gjetën dy Toyota Auris, të cilat po hynin në Shqipëri me 3.4 milionë euro në bagazhet e tyre.

Legalizimet e unazës së madhe, gazetari Klodian Tomorri raporton nga Aluizni
07/12 13:03
Të dënuarit nuk marrin fonde; Miratohet projektligji, por deputetë të PS mendojnë ndryshe
05/12 15:38
Shpenzimet për arsimin; Shqiptarëve iu rëndon më shumë shkollimi
05/12 15:09
Buxheti, 8 miliardë lekë më pak; Shkak kursi i euros
04/12 15:16
Ngërçi i kreditimit. Ekspertët: Shkak, kërkesa e pakët e biznesit
30/11 15:07
Ekonomi jopatriotike. Mes Shqipërisë dhe Kosovës, kufi me taksa dhe burokraci
28/11 15:27
Paga që ndal emigrimin. BERZH: Mjaftojnë…
27/11 15:23
Zero taksë për shqiptarët, efektet në ekonominë e Shqipërisë dhe të Kosovës
26/11 15:22
Banka e Shqipërisë nuk merr dot vendime
26/11 15:13
Kostot e “Unazës së re”, ARRSH: 30 mln euro vetëm mbikalimet
23/11 14:09
Ahmetaj: Rritja ekonomike parashikohet 4.5% për vitin 2019
22/11 20:32
Ahmetaj: Rritja ekonomike parashikohet 4.5% për vitin 2019
22/11 15:49
Rruga Tiranë-Elbasan përfundon në …
21/11 16:13
Tiranë-Elbasan, rruga që nuk mbaron. Premtimet e të gjithë ministrave
21/11 15:17
FMN: Kujdes me koncensionet!
20/11 19:52
Kostot e koncesioneve u rritën; Ahmetaj shpjegon në Kuvend paketën 1 miliardë euro
20/11 15:32
Në Shqipëri, nafta çmim rekord në krahasim me pagat
19/11 21:07
“Kujdes me koncesionet”, BSH: Brenda normave, por të studiohen më mirë
19/11 15:17
Hetim për tenderat e KESH. Parregullsitë i gjen Sekretariati i Energjisë në Vjenë
19/11 15:08
Shqipëria, më pak punëtorë
15/11 21:14