LDK qorton platformën e dialogut me Serbinë
20/04/2018 19:36

Lidhja Demokratike e Kosovës e quajti të varfër, pa tema diskutimi, pa parime dhe pa afate kohore platformën e prezantuar nga Qeveria për dialogun me Serbinë.