Lajme WEB – Ora 16:00 – 15 Prill 2019
15/04/2019 16:00

Një edicion i shkurtër informativ në faqen e internetit të Top Channel,me zhvillimet e deritanishme në vend, rajon, botë, sport e me gjerë. Për më tepër ndiqni videon:

Edicioni Informativ, 19 Prill 2019, Ora 15:00
19/04 15:58
Lajme WEB – Ora 16:00 – 19 Prill 2019 – Top Channel Albania – News – Lajme
19/04 15:55
Hipertensioni po vret shqiptarët
19/04 15:51
Cilësia e mësimdhënies, studentëve u dërgohet “Sondazhi Kombëtar”
19/04 15:22
Karta e Studentit, Rama: Shpërndahet brenda muajit tjetër
19/04 14:59
Facebook bllokon grupet e ekstremit të djathtë në Britani
19/04 14:58
Pa Koment – Shkatërrohet me eksploziv pallati 5-katësh në Poliçan
19/04 14:46
Pa Koment – Shkatërrohet me eksploziv pallati 5-katësh në Poliçan
19/04 13:10
Lajme WEB – Ora 13:00 – 19 Prill 2019
19/04 13:00
Latinoamerikanët e Hip Hop, në histori me albumin e parë
19/04 12:59
Holanda po kthehet në narkoshtet
19/04 12:57
Wake Up/ Aktorja Eni Jani flet për eksperiencën e saj të parë me instagramin
19/04 12:55
Wake Up/ “Historia e kopshtit zoologjik”, drama që i flet shqiptarit të sotëm
19/04 12:48
Wake Up/ Regjisori, Valmir Tertini rrëfen pse filmi “Vulë” u refuzua nga Kosova
19/04 12:43
Wake Up/ Pashka, Pastori ka një mesazh për shqiptarët dhe politikanët në vend
19/04 12:38
Edicioni Informativ, 19 Prill 2019, Ora 12:00
19/04 12:34
Pakti për Universitetin, Rama: Bëmë realitet zotimet kryesore
19/04 12:29
Me ujin e pijshëm, edhe baltë në 4 fshatra të Korçës
19/04 12:23
Pa Koment – Alarmuan policinë, gjenden mbi Vuno turistët belgë
19/04 12:21
Një strehë për kryefamiljaret e dhunuara, divorcuara, apo vejushat
19/04 12:19