Lajme WEB – Ora 13:00 – 23 Maj 2019
23/05/2019 13:00

Në brigjet e Nju Jokut po mbahet parada e javës së Flotës 2019, me disa anije që lundrojnë në ujëra, mes të cilave “USS New York” dhe “Firefighter II” nga Departamenti i Zjarrfikësve të qytetit.