Kuzhina autentike gjermano-shqiptare – Në Shtëpinë tonë, 10 Tetor 2018, Pjesa 2
10/10/2018 18:05

Në kuadër të tetorit gjerman, përfaqësues të slow food-it gjerman dhe atij shqiptar, Luka Lübke dhe Bledar Kola, prezantojnë kuzhinën autentike gjermano-shqiptare. Ne kemi ndjekur nga afër aktivitetet e këtij bashkëpunimi kulinar.

Trendet interesante të kostumeve të dimrit të realizuara me grep dhe shtiza
10/12 13:23
Sfida e Amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 7 Dhjetor 2018, Pjesa 1
07/12 15:18
Në Shtëpinë Tonë, 7 Dhjetor 2018, Pjesa 2
07/12 15:16
Ed Shop – Helix Original – Në Shtëpinë Tonë, 7 Dhjetor 2018, Pjesa 4
07/12 15:15
Veglat Muzikore – Në Shtëpinë Tonë, 7 Dhjetor 2018, Pjesa 5
07/12 15:14
Koleksioni i rrallë me instrumente muzikore të vjetra shqiptare
07/12 11:51
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 6 Dhjetor 2018, Pjesa 1
06/12 16:29
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 6 Dhjetor 2018, Pjesa 2
06/12 16:28
Bimët medicinale – Dëllinja – Në Shtëpinë Tonë, 6 Dhjetor 2018, Pjesa 3
06/12 16:28
Proteinat – Në Shtëpinë Tonë, 6 Dhjetor 2018, Pjesa 4
06/12 16:27
Patinazhi – Në Shtëpinë Tonë, 6 Dhjetor 2018, Pjesa 5
06/12 16:27
Mjeku popullor Ylli Merja: Vetitë shëruese të dëllinjës
06/12 12:08
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 5 Dhjetor 2018, Pjesa 1
05/12 15:08
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 5 Dhjetor 2018, Pjesa 2
05/12 15:07
Kopra – Në Shtëpinë Tonë, 5 Dhjetor 2018, Pjesa 3
05/12 15:06
Feng Shui – Në Shtëpinë Tonë, 5 Dhjetor 2018, Pjesa 4
05/12 15:06
Çantat unike – Në Shtëpinë Tonë, 5 Dhjetor 2018, Pjesa 5
05/12 15:05
Modelet unike të çantave të dorës
05/12 12:05
Feng Shui, teknika kineze që do t`ju ndryshojë jetën
05/12 11:55
Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 4 Dhjetor 2018, Pjesa 1
04/12 14:10