Kushtet për në BE? Shteti ligjor, korrupsioni, fqinjët…
08/02/2018 09:46

Secili prej 6 vendeve të Ballkanit do ta ketë të pamundur integrimin në BE, nëse nuk ka forcuar shtetin ligjor dhe nuk ka zgjidhur njëherë e mirë problemet me fqinjët.