Lajmi i fundit
Basha: Albert Veliut i janë ofruar 200 000 euro për të përgënjeshtruar deklaratat e tij
Kush po e përgjon politikën?
15/05/2018 20:22

Prej vjeshtës së 2017, politika dhe veçanërisht mazhoranca po përballet me një krizë që ka si origjinë nisjeje të dhënat e dala nga përgjimet.