Kursimi i energjisë, Shqipëria duhet të shpenzojë 6.8 përqind më pak
23/12/2017 15:34

Brenda 2020 Shqipëria duhet të kursejë 6,8 përqind të energjisë që konsumon aktualisht, këtu përfshihen energjia elektrike, hidrokarburet dhe drutë e zjarrit.