Kursi parashkollor – Në Shtëpinë Tonë, 20 Maj 2019, Pjesa 3
20/05/2019 14:07

Stela sot është takuar me disa nëna, të cilat, janë bërë pjesë e grupimit MOPS, që bën bashkë nënat me fëmijë parashkollorë. Qëllimi I takimeve të tyre është të ndihmojnë njëra – tjetrën, të shpërndajnë eksperiencat dhe ta bëjnë sa më të lehtë rolin e prindërimit.