Kumbaro: Dialog me artistët; Ishin dakord të lëvizin nga TK
09/02/2018 15:34

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro thotë se do të takojë artistët javën tjetër. Artistët janë të shqetësuar për ndryshimet ne projektligjin e ri për artin dhe kulturës dhe zhvendosjen e aktorëve të Teatrit Kombëtar tek skena e teatrit Turbina.