Kumari si droga! Psikologët: Krijon varësi
15/05/2018 20:23

Besarda Taçi është psikologe klinike. Prej 5 vjetësh ka punuar në shërbimin e toksikologjisë dhe varësive në Piemonte të Italisë, ndërsa prej dy vjetësh drejton një qendër për shërbime psikologjike.