Kriza e gjykatave, Ruçi: E zgjidhim brenda vitit
30/06/2018 15:15

Dy vjet pas miratimit të paketës kushtetuese për drejtësinë, jo vetëm që institucionet e reja nuk janë ngritur, por janë praktikisht jashtë funksionit edhe dy gjykatat kryesore, Kushtetuesja dhe Gjykata e Lartë.