Kriminaliteti në Tiranë, dominojnë vjedhjet e banesave
11/07/2018 15:21

Nga analiza e brendshme e policisë së Tiranës për 6 muajt e këtij viti evidentohen dy fenomene shqetësuese sa i takon kriminalitetit. Bëhet fjalë për vjedhjet e banesave dhe vjedhjet e automjeteve.