Kreu i Kushtetueses kalon vettingun
13/06/2018 15:28

Me dy vota pro, dhe me votën kundër të relatores Xhensila Pine, Bashkim Dedja, kryetar i Gjykatës Kushtetuese e kaloi sprovën e vettingut.