Kosovë, sindikatat në protestë
01/05/2018 15:45

Bashkimi i sindikatave të pavarura të Kosovës e shënoi 1 majin me protestë. Kryetari i tij Avni Ajdini sqaroi se në këtë mënyrë, qeverisë po i dërgohet mesazhi që të zbatohet ligji i punës, të rritet paga minimale, të rritet siguria në punë dhe të respektohet Kontrata Kolektive.