Kosova, mes Shqipërisë dhe Serbisë
12/07/2018 15:26

Pozicioni i Serbisë është i qartë për ruajtjen e paqes dhe stabilitetit, por qëllimi i saj nuk është të gjejë zgjidhje të shpejta.