Kosova, e fundit. BE: Të zgjidhë problemet me fqinjët
07/02/2018 15:14

Kosova, e fundit për sa i takon procesit integrues të Ballkanit, në strategjinë e zgjerimit trajtohet sipas shefes së zyrës së BE-së në Prishtinë, ashtu si vendet e tjera të rajonit, me perspektivë të qartë dhe kushte të njëjta të anëtarësimit.