Korrupsioni në Shqipëri, GRECO: Janë përmbushur 4 nga 10 rekomandime
12/07/2018 15:28

Grupi i Shteteve të Këshillit të Europës kundër Korrupsionit, “GRECO” ka vlerësuar përparimin e bërë nga Shqipëria në parandalimin e korrupsionit, ndërsa kërkon të ecet përpara me reformat dhe përmbushjen e plotë të rekomandimeve të bëra për vendin.