Korado Aliaj fiton “Top talent 2”/ Konkurroi për prezantues, juria e zgjodhi si më të mirin mes garuesve
13/07/2019 15:37

Korado Aliaj është fituesi i edicionit të dytë të “Top Talent”. Ai konkurroi në kategorinë “Prezantues” dhe juria e përzgjodhi atë si më të mirin mes garuesve të tjerë.