Koleksionisti i lodrave – Në Shtëpinë Tonë, 14 Mars 2019, Pjesa 4
14/03/2019 13:15

Për të gjithë nostalgjikët sot do ju sjellim një koleksionist interesant dhe të veçantë nga Korça. Mirgen Shablli prej vitesh merret me grumbullimin e lodrave nga më të ndryshmet që janë prodhuar nga fabrika e plastikës në Durrës, por edhe të tjera të ardhura nga vende të ndryshme. Mirgeni gjithashtu ka koleksion dhe të qelqit e qeramikës.