Koleksion fotosh – Në Shtëpinë Tonë, 11 Janar 2019, Pjesa 4
11/01/2019 15:29

Niko Kotherja është një ndër koleksionistët e shumtë shqiptarë. Pasioni i tij për fotografinë filloi që i vogël dhe sot posedon fotografi të rralla të qytetit të Korçës, bandave muzikore dhe personaliteteve korçarë!