“Kolegji Profesional i Tiranës”- Është koha të ndërtosh botën tënde “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07/2019 18:04

Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla. Rubrika: Jetmira Agalliu Për të gjithë ata që janë në përfundim të shkollës së mesme apo në kërkim të një profesioni që do t’i hapë rrugët e së ardhmes, ka vetëm një zgjidhje: Kolegji Profesional i Tiranës! I pari institucion i arsimit të lartë profesional! ËSHTË KOHA TË NDËRTOSH BOTËN TËNDE! Kolegji Profesional i Tiranës: -12 programe studimi të larta profesonale, me kohë të plotë -Për çdo mesatare -Akredituar nga ASCAL dhe Agjencia e Garantimit të Cilësisë për Arsimin e Lartë në Mbretërinë e Bashkuar - studime qe zgjasin vetem 2 vjet me 120 kredite -programet e studimit: Teknologji informacioni dhe komunikimi, Elektronikë, Database dhe web design, Elektromekanikë, Teknologji automjetesh, Teknologji ajrimi dhe kondicionimi, Teknologji e instalimeve elektrike, Administrim zyre, Gjeodozi, Teknologji ndërtimi, Teknologji gazi, Mekatronikë -Profesionet që mësohen në KPT, kanë përqindjen më të lartë të punësimit -Metoda mësimdhënie moderne dhe praktikë në laboratorë e oficina te teknologjise se fundit -Studentët diplomohen me titullin Teknik i lartë në fushën përkatëse të studimit. Kriter është përkushtimi dhe jo mesatarja!

Një puthje nga Eno për Antonetën, ndez zjarrin mes tyre
18/11 23:15
Çfarë i tha Geri në kërcim Inës?
18/11 23:15
Ina, bëhet arsyeja e debatit të ashpër mes Gerit dhe Henrit
18/11 23:15
Episodi i plote: E Diell 17 Nëntor 2019 Entertainment Show
17/11 19:40
Sfida e viteve 80-te, gjeneron konflikt mes konkurentëve “E Diell”,17 Nëntor 2019
17/11 19:29
Performancë Enxhi Nasufi, “E Diell” 17 Nëntor 2019
17/11 19:29
Andi Lila zbulon emrin e prezantueses më seksi shqiptare “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:47
Andi Lila: Ëndrra ime, titulli Kampion me Tiranën te stadiumi i ri “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:34
Rrugëtimi i cilësisë me Conad “E Diell”,17 Nëntor 2019
17/11 18:34
”3 minuta histori” Muzeu i Parë Kombëtar Shqiptar dhe arkeologu Carl Patsch”E Diell”,17 Nëntor 2019
17/11 18:13
Dorëzohet Eranda Libohova, flet për partnerin & fustanin e bardhë “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:01
Eranda Libohova këndon LIVE “Buzët më ishin tharë””E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:01
I ftuari nga Gjermania deklaron dashurinë për Alesia Bamin ne “Escape” – “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 18:00
I vesha pa u tharë boja, Eranda Libohova nxjerr sekretet e festivalit “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 17:13
“INTERMEDICA” Frika nga Sindroma Down,teste që duhen bërë para shtatzanisë “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 17:13
Arredime ekonomike për shtëpinë tuaj “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 16:30
Ina zgjedh Silvion,Geri bëhet xheloz dhe e fton në vals romantik PER’PUTHEN,”E Diell”,17 Nëntor 2019
17/11 16:24
Pupacët gazmorë, thumbojnë personazhet “E Diell”, 17 Nëntor 2019
17/11 16:23
Episodi i plote: E Diell 10 Nëntor 2019 Entertainment Show
10/11 19:38
Stafi suprizon për ditëlindje Argjirën,disa kujtime me familjen e saj “E Diell”, 10 Nëntor 2019
10/11 19:32