Klima po ndryshon! Më pak reshje, më shumë përmbytje
16/04/2018 21:40

Mbi 1,6 miliardë euro financime i duhen Shqipërisë në 10 vitet e ardhshme për të siguruar ujë për popullatën, bujqësine dhe industrinë.