KLD: Të zbulohen vrasësit
15/09/2011 17:00

Nënkryetari i Këshillit të Lartë të Drejtësisë Kreshnik Spahiu deklaroi se pushteti gjyqësor po pret që organet e hetimit të bëjnë të ditur emrat e autorëve të krimit makabër të ekzekutimit të gjyqtarit Skerdilajd Konomi dhe t'i vendosë ata para drejtësisë.