Klandestinët hyjnë nga mali, kapen 85 refugjatë në dy javë
13/09/2017 00:00

Rikthehet fluksi i emigrantëve të paligjshëm nga vendet arabe dhe te lindjes që tentojnë të kalojnë përmes Shqipërisë në shtetet e Bashkimit Europian.