“Kirurgu” i puseve – Historia e Sheme Marës
17/03/2019 13:14

Sheme Mara ishte vetëm 15 vjeç kur i lindi dëshira që të bëhej naftëtar. Shkonte çdo ditë te pusi që ndodhej pranë shtëpisë së tij dhe shikonte sesi shpohej toka nga sonda prej hekuri. Nafta i dukej sikur dilte me magji.

Kontroll spitaleve private. Verifikim për mjekimet dhe ilaçet që përdorin
20/05 19:36
Festa e mjaltit në Korçë
19/05 20:22
Nis “Ora e Tiranës”. Nga e hëna në Top News, një program dedikuar kryeqytetit
19/05 16:33
Vlora, festë për turizmin. Koncert në shëtitoren e qytetit
19/05 16:09
Fundjava e Tiranës. Më të preferuarat, zonat me gjelbërim
19/05 15:45
Dita e fëmijëve të zhdukur. Në Shqipëri, 12 mitur s’janë kthyer ende pranë familjes
17/05 19:43
Në një vit, 4500 divorce. Mbi 80% e kërkesave bëhen nga gratë
15/05 20:19
I sëmuri merr stafilokokun në sallën e operacionit, mjekët kthejnë lekët
09/05 22:49
Në fermat që eksportojnë. Fermerët e Lushnjës e Kuçovës: Asnjë kamion nuk është kthyer
09/05 20:21
Shantazhet me foto e video, ekspertët e IT: Kujdes para se të shisni celularët!
09/05 20:19
Muaji i shenjtë i Ramazanit. Në familjen Hoxha ku agjërojnë të gjithë
06/05 20:51
Të helmuar nga uji i pijshëm. Në Bulqizë, mes banorëve që kërkuan ndihmë në spital
06/05 20:30
Korçë, pylli i fazanëve rikthehet pas vitesh braktisjeje
05/05 20:58
5 Maji, dita pa makina. Aktivitetet në Tiranë u zhvilluan vetëm pas përfundimit të shiut
05/05 20:18
Bulqizë, helmimi nga uji i pijshëm
05/05 19:39
Bulqizë, rreth 30 persona përfundojnë të helmuar nga uji në spital
04/05 20:25
Rreziku nga Dimetridazoli. Veterinerët: Është hequr nga lista e shërbimit, dëm për njeriun dhe kafshët
04/05 19:40
Raporti për lirinë e medias: Gazetarët vetëcensurohen! Shumë gazetarë, por paguhen keq
03/05 20:44
Gazetarët: Beteja jonë, e vërteta! Qeveria dhe politika të jenë sa më pak nervozë me median
03/05 20:16
Dogana e Merdares, Serbia nuk zbaton marrëveshjen, pezullohen fondet e BE
02/05 12:40