Kërcënimi i Koresë së Veriut; Paralajmërohet rifillimi i testeve bërthamore
15/03/2019 11:49

Shtetet e Bashkuara humbën një mundësi të artë me Korenë e Veriut gjatë samitit të fundit mes presidentit Donald Trump dhe liderit të vendit komunist, Kim Jong un.