Kategoria Superiore, në lojë titulli dhe mbijetesa
09/05/2018 12:12

Luhen sot ndeshjet e javës së 33-të të Katëgorisë Superiore, nga e cila mund të vendosen disa nga verdiktet përfundimtare për këtë sezon, nga titulli kampion tek mbijetesa dhe zona evropiane.