Kategoria Superiore, java e 32-të me në fokus mbijetesën dhe Europën
05/05/2018 12:15

Këtë të shtunë luhen të gjitha ndeshjet e javës së 32-të të Kategorisë Superiore, teksa vëmendja më e madhe do të jetë e përqëndruar te sfidat e skuadrave që janë në garë për zonën e kupave europiane dhe për mbijetesën.