Karikatura shqiptare; Përmbledhja me 300 punime të 150 viteve
03/01/2018 15:06

Mbi 300 karikatura të realizuara në 150 vitet e fundit janë mbledhur dhe bërë bashkë në një përmbledhje që mban për autor Ben Andonin.