Kapen anëtarët e Ndraghetës
09/01/2018 15:07

Rreth 200 pjesëtare të njërit prej grupeve mafioze më famëkeqe të Italisë, Ndrangheta, u arrestuan në kuadrin e një operacioni të gjerë policor të shtrirë në fqinjin tonë përtej Adriatikut dhe në Gjermani.