Kamza, blu edhe për Pavarësinë
08/11/2012 16:00

Kryetari i Partisë Socialiste të rrethit të Tiranës Pjerin Ndreu, si dhe këshilltarë të PS në Këshillin Bashkiak në Kamëz kanë denoncuar veprimet e kryetarit të Bashkisë së Kamzës, Xhelal Mziu, i cili me rastin e shpalljes se Pavarësise ka vendosur ne rruge bashke me flamurin kombetar, edhe flamuj te Partise Demokratike.