Kamera e fshehtë në Fiks Fare/ “Brenda vitit je me barrë”
05/12/2018 13:28

“Fondacioni Eleonorë” në Tiranë, që tanimë drejtohet nga djali i Eleonora Bregut, pretendon se shëron personat sterilë, edhe atëherë kur mjekësia i ka cilësuar si raste të pashpresa. Mrekullia, sipas tyre, ndodh përmes lutjeve dhe fuqive të Roelit.