Kalaja e Dorëzit – Në Shtëpinë Tonë, 9 Korrik 2019, Pjesa 3
09/07/2019 13:03

Sot, do ju sugjerojmë të vizitoni Kalanë e Dorëzit në Pezë. Gjurmët e para të banimit i takojnë periudhës së bronzit dhe materiali arkeologjik që gjendet në të përkon me fillimet e pushtimit romak. Gjatë vizitës në këtë Kala, na shoqëron eksploruesi i natyrës Albert Cmeta, i cili shpjegon rëndësinë e këtij objekti. Nuk ikim nga Peza pa vizituar edhe liqenin e bukur të Fjollës.