Kafshët shtëpiake / Papagalli – Në Shtëpinë Tonë, 21 Tetor 2019, Pjesa 2
21/10/2019 15:01

Në rubrikën "Kafshët Shtëpiake" sot do të flasim për papagajtë; karakteristikat e tyre dhe si të kujdesimi nëse vendosim t'i marrim në shtëpi. Klodian Mani / Trajnues i papagajve.

Mishi i Viçit – Në Shtëpinë Tonë, 11 Nëntor 2019, Pjesa 1
11/11 15:03
I ftuar VIP – Jurgen Hakani – Në Shtëpinë Tonë, 11 Nëntor 2019, Pjesa 2
11/11 15:02
Mushkëritë – Në Shtëpinë Tonë, 11 Nëntor 2019, Pjesa 3
11/11 15:01
Në Shtëpinë Tonë/ Problemet me uljen e temperaturave, flet mjeku pneumolog
11/11 14:49
Në Shtëpinë Tonë/ Mishi i viçit në Shqipëri, ç’duhet të dini për kushtet e thertoreve dhe dyqaneve që e tregtojnë
11/11 14:46
Në Shtëpinë Tonë/ Djali i legjendës së peshëngritjes! Jurgeni Hakani në gjurmët e babait
11/11 14:43
Humbësi fitues – Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2019, Pjesa 1
08/11 15:04
Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2019, Pjesa 2
08/11 15:03
Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2019, Pjesa 3
08/11 15:02
Top Shop – Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2019, Pjesa 4
08/11 15:01
Në Shtëpinë Tonë/ A i kaloi të gjitha provat fshesa Nano?
08/11 14:49
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 7 Nëntor 2019, Pjesa 1
07/11 15:04
I ftuar VIP – Katerina Gega – Në Shtëpinë Tonë, 7 Nëntor 2019, Pjesa 2
07/11 15:03
Metoda Microblading – Në Shtëpinë Tonë, 7 Nëntor 2019, Pjesa 3
07/11 15:02
Ngërçet – Në Shtëpinë Tonë, 7 Nëntor 2019, Pjesa 4
07/11 15:01
Në Shtëpinë Tonë/ Arbitrja Gega kujton ndeshjen më të vështirë në jetën e saj
07/11 14:35
Mandarina – Në Shtëpinë Tonë, 6 Nëntor 2019, Pjesa 1
06/11 15:04
Vitaminat për shëndetin e lëkurës – Në Shtëpinë Tonë, 6 Nëntor 2019, Pjesa 2
06/11 15:03
Kërpudhat – Në Shtëpinë Tonë, 6 Nëntor 2019, Pjesa 3
06/11 15:02
Tështimat – Në Shtëpinë Tonë, 6 Nëntor 2019, Pjesa 4
06/11 15:01