“Jashtë kufijëve”, Libri i një shqiptari frankofon
15/04/2019 15:48

Që nga koha e të shumëpërfolurit “revolucionit seksual” ka pasur një rrjeshtë të gjatë ndryshimesh, por ndikimet e tij ishin të thella. Kjo jo vetëm në mënyrën e jetesës pa kufij apo duke përqafuar njëlloj shthurrjeje në emër të lirisë, por edhe në kuptimin politike, filozfik dhe social. Në atë kohë Skënder Sherifi ishte vetëm një 21 vjeçar dhe gjithë këto ndjesi multikulturalizmi të jetuara në Paris, ai i sjell sot në një libër me titullim Borderline-Jashtë kufijve.

“Lindja e një demokracie”; Libri i Jacques Baudouin për Kosovën
15/06 15:25
Koncerti i bamirësisë “Të gjithë për Korçën”
14/06 21:48
Problemet me kalldrëmet, vijojnë diskutimet për cilësinë e punimeve në Gjirokastër
14/06 12:58
Tërmeti mbyll muzetë në Korçë
14/06 12:36
Moda në Kinë
13/06 19:22
“Ura me tri harqe”; Punimet e studentëve të artit nga Tirana, Tetova dhe Prishtina
12/06 14:09
Turizëm mes alpeve/ Festa e turistëve në luginën e Shalës
11/06 17:18
Piktura për korrupsionin, si e shikojnë fenomenin studentët e rinj
10/06 17:34
Rikthimi i Ritfolk, Altin Goci dhe Saimir Braho u bashkuan në skenë pas 20 vitesh
09/06 15:14
Koncertet e mbrëmjes në park, skena e amfiteatrit çdo natë ka aktivitete
08/06 12:50
Holandezet e suksesshme
06/06 20:07
Wake Up/ “Nuk dëgjoj, nuk shikoj, nuk flas”, komedia që përcjell mesazhin për njerëzit me aftësi ndryshe
05/06 15:10
Lamtumira e Muhamet Likos. Vlora përcjell parodistin e njohur të qytetit
04/06 20:41
Komedia greke “Nuk dëgjoj, nuk shikoj, nuk flas”, ngjitet në skenën e Tiranës
04/06 20:30
Wake Up/ Helidon Haliti: Me “Street Art”, Shqipëria në hartën e muraleve të botës
04/06 14:39
Ditët shqiptare në Bavari. Aktiviteti i konsullatës së Shqipërisë në Mynih me artistët më të mirë
03/06 20:11
Ekspozita e piktorëve studentë; Më të mirët në galerinë e artit FAB
03/06 16:16
Wake Up/ Çel siparin Festivali Ndërkombëtar i Kitarës Klasike
03/06 12:08
Unum Festival në Shëngjin/ Mijëra të rinj nga Europa i bashkon muzika elektronike
03/06 10:06
Sandër Prosi, një yll që vetëm lind/ “Exclusive” sjell jetën dhe karrierën e artistit të madh të skenës dhe ekranit
02/06 12:43