Ja si festohet “Dita e Dembelizmit” në Kolumbi
19/08/2019 14:44

Kolumbianët kanë dalë nëpër rrugë me shtretër dhe luhaja, për të festuar ditën ndërkombëtare të dembelizmit, një ditë kjo që i dedikohet tërësisht argëtimit dhe luftimit të stresit në punë.