Izet Haxhia: Ngjarjet kriminale që kam dijeni mund t’i “djegin” Berishës
14/06/2018 14:19

Izet Haxhia ka qenë i drejtpërdrejtë në qëllimet e tij pas ekstradimit në vendin tonë. Në seancën e kësaj të enjte, Haxhia ka deklaruar se ka ardhur në Shqipëri pasi i dhanë garanci për jetën dhe se do të dëgjohej.