Ish-komunat pa shërbime; Banorët e Rrushkullit: Bashkia e Durrësit na ka harruar
15/05/2018 20:46

Reforma administrativo-territoriale i ka lënë banorët e ish-bashkive dhe komunave të Durrësit të pakënaqur. Ankesat e tyre për shërbime të munguara bien në vesh të shurdhër. Distanca me qytetin u ka cenuar dhe të drejtën për t’u ankuar. Në fshatin Rrushkull të ish bashkisë Sukth, banorët ndihen të harruar nga bashkia e madhe e Durrësit.