Ish e dashura ndërpret dasmën, shkon e veshur si nuse
09/04/2019 14:52

Në ditën e martesës së tyre, një çift kinez  u ndesh me skenën dramatike. Ish e dashura e dhëndrit shkon në ceremoni e veshur si nuse dhe kërkon që të ribashkohen.