Irani: Luftanijet amerikane, jo më në Gjirin Persik
03/01/2012 20:00

“Aeroplan-mbajtësja amerikane të mos kthehet në Gjirin Persik”. Ky është kërcënimi i Iranit për Shtetet e Bashkuara pas 10 ditësh manovra ushtarake detare dhe testesh raketore me rreze të mesme veprimi.